• På salg!

2 stk Cranex D med Ceph fra Soredex SELGES

kr 430,000.00

Cranex D OPG med Ceph er Norges mest solgte røntgenmaskin, og er foretrukket av tannleger i hele Verden (I dag heter merket KAVO)

Antall
Siste varer på lager

Minstekvantum for dette produktet er 2.

 

Personvern er ivaretatt (GDPR)

 

Levering etter avtale mellom kjøper og selger.

 

Retur etter avtale mellom kjøper og selger.

SOREDEX har mer enn 30 års ekspertise innen tannbehandling. Deres ambisjon er å utvikle, produsere og tilby toppmoderne tannbehandlingssystemer til alle tannleger.

CRANEX®-familien er en av de mest suksessrike produktfamiliene i markedet for tannbehandling, og CRANEX® D representerer sine produkter på toppnivå.

CRANEX® D -konseptet er en kombinasjon av en panoramisk og cefalometrisk enhet sammen med DIGORA® for Windows, SOREDEX tannbehandling. Hele konseptet er designet for å tilfredsstille dine behov, enten det er brukervennlighet, suveren bildekvalitet, funksjonalitet eller fleksibilitet.

Soredex Cranex D panorex + ceph røntgen gir et bredt spekter av digitale panoramiske og cephalometriske tannrøntgenundersøkelser for å dekke de diagnostiske behovene til nesten enhver ortodontisk praksis.

Med sitt minimale fotavtrykk kan dette digitale pan-ceph-alternativet passe på de trangeste plassene. Ta raskt og enkelt bildene du trenger for å stille en riktig diagnose med denne brukte røntgenmaskinen fra Elite dental as

Soredex
2 Produkter

Last ned

Cranex d med ceph

Last ned (514.36k)